Συχνές Ερωτήσεις | Vabeauty

Συχνές Ερωτήσεις

Πού βρίσκεται η παραγγελία μου;

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάσταση της παραγγελίας σας μεταβαίνοντας στο ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο 2310606914( Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 16.30) ή να στείλετε email στο info@vabeauty.gr

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής;

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή μέσω courier.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα( εξαιρούνται οι Diners Club, Discovery & American Express).
  • Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα ( 9ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου).

Μπορώ να αλλάξω κάποιο προϊόν από την παραγγελία που έλαβα;

Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν σε παραγγελίες που αφορούν αγορά από το e-shop (www.vabeauty.gr). Για να αλλάξετε κάποιο προϊόν που λάβατε στην παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (+30 2310606914) ή μέσω e-mail (info@vabeauty.gr ) . Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην VABEAUTY εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή του (στην αρχική κλειστή συσκευασία) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, δεν έχει ανοιχθεί και δεν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων ποιός επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής;

Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Τα μηχανήματα έχουν εγγύηση;

Τα μηχανήματα έχουν εγγύηση την οποία λαμβάνετε με τη παραλαβή των προϊόντων σας και περιλαμβάνει τον έλεγχο και την επίλυση οποιασδήποτε εργοστασιακής αστοχίας. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής καθώς και ο έλεγχος και επίλυση προβλήματος που προήλθε από τον χρήστη. Διατηρείστε πάντα τα προϊόντα στις αρχικές τους συσκευασίες.

Οι βαλίτσες έχουν εγγύηση;

Οι βαλίτσες δεν έχουν εγγύηση. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από την ορθή χρήση τους από τον χρήστη.

Υπάρχουν οδηγίες χρήσης των μηχανημάτων;

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας λαμβάνετε και τις οδηγίες χρήσης-προφύλαξης του εκάστοτε μηχανήματος. Παρακαλούμε να διαβάσετε και να κρατήσετε τις οδηγίες.