Πολιτική Επιστροφών | Vabeauty

Πολιτική Επιστροφών

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;


Η Εταιρεία μας και οι συνεργαζόμενες εταιρείες Μεταφορών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Ωστόσο, ενδέχεται λόγω του εύθραυστου ορισμένων προϊόντων να προκληθεί ζημιά σε αυτά. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλείστε να μην τα πετάτε και να ακολουθήσετε την κατωτέρω διαδικασία. Για την ταχύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας, σας συστήνουμε να ελέγχετε τα προϊόντα σας, αμέσως κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή, αντικατάσταση και επαναποστολή του θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο info@vabeauty.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 606 914. Στο email θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας, η αιτιολογία και φωτογραφίες του προϊόντος.

1)Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών καθώς καλύπτεται από την εταιρεία μας (αφού προηγηθεί πάντα συνεννόηση). Με την παραλαβή του δέματος , τα προϊόντα ελέγχονται από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και στη συνέχεια προχωρούμε στην άμεση εξυπηρέτηση σας.

2)Σε περίπτωση που για δικούς σας λόγους θέλετε την επιστροφή τα έξοδα αποστολής δεν καλύπτονται από την εταιρεία μας.