Ο Σημαντικός Ρόλος του Πεντικιούρ

  • Published in Beauty
Ο Σημαντικός Ρόλος του Πεντικιούρ Ο Σημαντικός Ρόλος του Πεντικιούρ

Τα πόδια μας είναι ίσως το πιο ταλαιπωρημένο μέρος του σώματός μας, καθώς στηρίζουν όλο το υπόλοιπο σώμα, περπατούμε, φοράμε ψηλοτάκουνα κλπ κλπ..!
Δεν είναι λίγες οι φορές που αισθανόμαστε πόνο στα πέλματα, κάποιο νύχι έχει εισχωρήσει στο δέρμα, έχουν σκάσει οι φτέρνες μας κι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάποιο κάλο.


Τα πόδια μας, λοιπόν χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και προσοχής, καθώς πέραν της καλαισθησίας (ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα βγάζουμε σε κοινή θέα!) υπάρχει και το ανατομικό ζήτημα!
Σημαντικό είναι να ακολουθούμε την ρήση: «Προσέχουμε για να έχουμε». Αυτό, στην περίπτωση των ποδιών σημαίνει, πως σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να επισκεπτόμαστε την αισθητικό περιποίησης άκρων, προσφέροντας στον εαυτό μας την πολυτέλεια του πεντικιούρ που επιδρά τόσο ευεργετικά στο σώμα και το πνεύμα μας.
Μέσα από το χαλαρωτικό ποδόλουτρο, την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από τα πέλματα, τον καθαρισμό και την περιποίηση των νυχιών μας νιώθουμε και είμαστε καθαροί. Διότι, μία σωστή περιποίηση άκρων σημαίνει καθαριότητα.
Κατά τη διάρκεια ενός πεντικιούρ μπορεί να αντιληφθεί ο ειδικός, εάν υπάρχει κάποια μυκητίαση, εάν υπάρχει κάποιο παθολογικό θέμα και να παραπέμψει το άτομο σε κάποιο γιατρό εάν θεωρεί πως χρειάζεται.
Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και το σημαντικότερο χτίστε μία σχέση εμπιστοσύνης με την αισθητικό σας!

Μείνετε Συντονισμένοι